З днем фармацевтичного працівника

Щороку у третю суботу вересня в Україні відзначають День фармацевтичного працівника. Під час війни в Україні робота фармацевтів стала особливо важливою, адже у багатьох прифронтових містах лікарні переповнені чи не працюють. За таких умов фармацевт є єдиним медиком, який може допомогти хворим. Тому в це свято обов’язково варто вшанувати їхню працю.

 Традиційно в цей день, на адресу всіх фармацевтичних працівників, від усього серця звучать слова вітань і поздоровлень. Вітаємо Вас з Днем ​​фармацевта! Дозвольте побажати в це чудове свято, перш за все, міцного здоров’я, щоб не довелося використовувати свій професіоналізм для себе особисто. Родинного тепла, щоб з радістю повертатися з улюбленої роботи. І фінансового благополуччя, побудованого винятково на продажу вітамінів.

У нашому коледжі ми також відзначаємо це свято. Студенти відділення «Фармація» змайстрували святкову фотозону, організували виставку стінгазет, буклетів, гербарію, та   традиційне чаювання, для якого приготували чаї, з лікарської рослинної сировини, зібраної ними під час проходження  фармакогностичної практики. Всі бажаючі мали можливість продегустувати  чаї,  з лікарської рослинної сировини, за різними показами, а також  вивчити можливість  використання ЛРС у домашніх умовах.   Завершенням свята була проведена тематична вікторина. Свято вдалось на славу!