Ось і закінчився навчальний рік !

   Ось і закінчився такий непростий , але насичений навчальний рік . Найперші слова вдячності хочемо  висловити тим , хто з 24 лютого виборює нам право жити у своїй країні, право працювати та право навчатись.

   Це був непростий навчальний рік для кожного з нас. « І все на світі треба пережити , і кожен фініш -це , по суті, старт,.» Ми живемо в  складний  час, тому потрібно пережити , а завершення навчального року -це фініш, але посуті старт – початок нового етапу, крок в перед .Це маленька, перемога яка веде  нас до світлого майбутнього. І  ми  всі є воїнами які наближають країну до перемоги, виконуючи свої обов’язки  , чим неабияк допомагаємо нашій державі,  бо Україна -це не зруйновані будинки та інфраструктура , Україна -це ми!

 Волонтери « ХБМФК» активно брали участь протягом року в різних заходах за, що адміністрація нашого закладу окремо  висловлює їм неабияку вдячність. Також хочемо висловити вдячність викладачам та технічним працівникам коледжу .Ми  всі  є великою командою , яка робить вагомий внесок у розвиток держави  .         

     Дякуємо всім  за цей навчальний рік! Слава Україні! Героям слава!