З 20 травня по 24 травня відбувся методичний тиждень циклової комісії викладачів загальноосвітньої підготовки на тему: «Загальноосвітні дисципліни у дзеркалі медицини»

Сучасній молоді для успішного оволодівання обраною професією необхідний високий рівень загальноосвітньої підготовки, лідерські  якості, відповідність сучасним вимогам.  Над досягненням саме цієї мети і працюють викладачі циклової методичної комісії  загальноосвітніх дисциплін.

З метою розв’язання цих завдань  викладачі щорічно проводять тиждень циклової комісії.

Не виключенням є і цей навчальний рік. З 20 по24 травня в коледжі проводився вже традиційний тиждень комісії загальноосвітніх дисциплін.

Викладачами та студентами були підготовлені та проведені цікаві заходи.

20травня розпочався тиждень виставкою-конкурсом предметних газет.

21травня відбувся в актовому залі о 13год.35хв. Брейн-ринг,  в яком брали участь студенти 1 курсу 11, 13,14,18 групивідділень «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Фармація».

Журі:
 Безручко О.М. – методист базового коледжу,
 
Лукач І.Ю. – завідувач відділень «Фармація» та «Лікувальна справа»,
 
Чулей М.М.. – завідувач відділення «Сестринська справа»,
 
Стеблак Оліваія -заст. студентського профкому .

Переможцями стала команда 11 групи відділення «Лікувальна справа»

22 травня студенти І курсу мали змогу перевірити свої знання під час проведення олімпіади з математики, фізики , хімії  в каб.№27  о 11год.50хв.


Переможцем олімпіади став студент 11 групи Дудла Олександр

23 травня відбулася конференція  науково- пошукових  робіт.


1 місцеДанканич Марія , студентка 23 групи з доповіддю «Математичне моделювання в медицині»
2 місце – Сакаль Мар’яна, студентка 24 групи з доповіддю «Гігієна харчування»


3 місце -Бізіля Марина, студентка 14 групи з доповіддю «Хімія та здоров’я людини»

Отже, проведення предметних тижнів сьогодні є однією з форм урізноманітнення роботи в навчальному закладі. Проведенню тижня загальноосвітніх дисциплін передувала велика підготовча діяльність протягом тривалого часу. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності викладачів і студентів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку студентів.

Провідна роль в організації тижня належала викладачам, але його особливістю було широке залучення студентів різних груп коледжу.

Тиждень загальноосвітніх дисциплін – це час тісної співпраці викладача та студента. І кожен день був особливим, яскравим, незабутнім. Предметні тижні приносять незабутні враження викладачам і студентам, які брали безпосередню участь у заходах. Різноманітні заходи викликають зацікавленість, а також заохочують до вивчення дисциплін загальноосвітнього циклу.

24 травня о10.00 в ауд.№27 відбулось засідання циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, на якому були підведені підсумки проведеного тижня.

Шановні студенти – учасники тижня циклової комісії загально освітніх дисциплін, ми, викладачі циклової комісії, щиро вдячні Вам за активну участь у підготовці та проведенні всіх заходів нашого предметного тижня, а також за те, що зерно науки і знання проростає на благодатному ґрунті!

Л.А.Буришина
голова циклової комісії