Фармація : історія та сьогодення

у ЗБДМК викладачем Мерк Т.О. була проведена виховна година на тему:«Фармація : історія та сьогодення». Студенти 18 гр. та 38 гр. відділення «Фармація» підготували літературно – музичну композицію.

Осінь дарує нам не тільки сумні, але і радісні дні. З цим погодяться всі фармацевти, бо саме в осінню пору,у вересні , святкуємо наше професійне свято – День фармацевта.

Ми обрали таку професію, щоб турбуватися про найдорожче – людське здоров’я. Це свято визнання нашої професії, це подяка за працю тим, хто своєю непомітною щоденною кропіткою роботою дбає про медикаментозне забезпечення населення, хто чаклує над досконалістю найсучаснішого фармацевтичного виробництва і над створенням магістральних прописів в аптеках. Це і науковці, і виробничники,і працівники аптечних закладів, фармацевтичних фірм – всі ті,хто поспішає на поміч хворому.

Фармація-важлива складова лікувального процесу,оскільки від роботи фармацевтів значною мірою залежить отримання пацієнтом якісних і ефективних лікарських засобів. Нехай наша плідна праця збагачує досвід та приносить полегшення і радість людям. Нехай оцінкою роботи фармацевтів завжди буде вислів «Точно, як у аптеці»