Святкування Дня фармацевта.

25.09.2018. у ЗБДМК відбулося святкування Дня фармацевта.

Вже стало доброю традицією у нашому коледжі до Дня фармацевта у їдальні на великій перерві влаштовувати ЧАЮВАННЯ. На дегустацію чаїв з лікарських рослин, зібраних під час проходження фармакогностичної практики студентами 38 гр. відділення «Фармація» запрошуються всі студенти та викладачі коледжу. До чаю додаються мед, ягідні сиропи, цукор, лимони та сухе печиво. Студенти – фармацевти до свого свята ретельно готуються, вони щиро пригощають гостей та радо приймають у свою адресу привітання з їх майбутнім професійним святом від колег – студентів, викладачів, дирекції.

Меню:

ТОНІЗУЮЧИЙ ЧАЙ

Склад: корінь алтеї, мати – й – мачуха, материнка

ЧАЙ ВІД КАШЛЮ

Склад: фіалка триколірна, липа серцелиста

ЧАЙ ЗАГАЛЬНОЗМІЦНЮЮЧИЙ

Склад: звіробій, чорниця, шавлія

ЧАЙ ВІД ЗАСТУДИ

Склад: малина звичайна, шипшина, липа серцелиста

ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ЧАЙ

Склад: мята перцева, меліса лікарська, валеріана лікарська, лаванда

ЧАЙ ВІД ЗАХВОРЮВАНЬ ШЛУНКОВО – КИШКОВОГО ТРАКТУ

Склад: звіробій, ромашка лікарська, мята перцева, калина, кропива дводомна

ЧАЙ ВІД ДЕПРЕСІЇ

Склад: шипшина, звіробій, бузина

ВІТАМІННИЙ ЧАЙ

Склад: малина звичайна, шипшина

ЧАЙ ПРОТИЗАПАЛЬНИЙ

Склад: листя суниці, звіробій, ромашка лікарська, шавлія