УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ

3 липня відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам КЗ “Хустський базовий медичний фаховий коледж”
Закарпатської обласної ради. Наші випускники отримали довгоочікувані дипломи. Урочисте вручення проходило у сесійній залі Хустської районної ради.

Молоді, енергійні, життєрадісні і цілеспрямовані юнаки та дівчата стали на порозі нового життя. Багато зних- продовжать навчання у вищих закладах освіти, переважна більшість піде працювати в заклади охорони здоров’я.

Сьогодні високе звання медик набуло ще вагомішого значення у свідомості кожного українця. Рятувати людські життя, працювати без відпочинку та права на сон, наближати Перемогу кожного дня, кожної хвилини – святий обов’язок медиків! Низький уклін усім медикам за врятовані людські життя, милосердя, героїзм, чуйність, за любов до професії, любов до України!

Щиро привітав своїх випускників із врученням дипломів директор навчального закладу Віктор Бабич, який зазначив, що колектив медичного коледжу доклав багато зусиль, щоб випускники мали належний рівень знань, умінь та навичок, впевнено долали перешкоди, відкривали для себе нові професійні горизонти.

З вітальною промовою до присутніх звернулися : Перший заступник голови Хустської РВА Василь Мейсарош, Голова районної ради Назарій Павлій та в.о. Хустського міського голови Василь Губаль.

Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.


Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.