БДМК Буртин Л.Й. провела відкрите комбіноване заняття з біології та екології

20 листопада 2018р. викладач ЗБДМК Буртин Л.Й. провела відкрите комбіноване заняття з біології та екології у 22 групі відділення «Лікувальна справа» на тему: «Мінливість організмів»

Викладач запропонувала на розгляд комісії підготовлену до заняття методрозробку та візуальний супровід у вигляді мультимедія – презентації.

Зі слів Безручко О.М. – базового методиста ЗБДМК, яка відмітила високий професіоналізм і педагогічну майстерність викладача Буртин Л.Й. : «Комбіноване заняття проведено організаційно та методично вірно, навчальної та виховної мети було досягнуто. Актуалізація теми та мотивація навчання проведені вдало. Заняття дуже змістовне, насичено інформацією та відеоматеріалом.»

Присутні викладачі циклової комісії науково-природничих дисциплін висловлювали схвальні відгуки щодо заняття та сучасної методики його викладання. Відмітили належний рівень підготовки методичного матеріалу заняття та інформативну значимість мультимедійної презентації для студентів, яка містила графологічні схеми, що полегшують сприйняття нової інформації, таблиці ,приклади у вигляді ілюстрацій. Залучення студентів у викладення нового матеріалу,студентські доповіді з прикладами їх спостережливості та наведення наукових фактів стали яскравими доказами активної співпраці та творчості у навчанні.

Постановили наступні висновки заняття:

1.Комбіноване заняття проведено організаційно і методично вірно, навчальної та виховної мети досягнуто.

2.Методи і прийоми навчання відповідають змісту навчального матеріалу, рівню розвитку науки, широко використано наочність.

3.Науковість, емоційність сприяли глибокому сприйняттю матеріалу.

4.Викладач підтверджує свою професійну майстерність і може претендувати на підвищення кваліфікаційної категорії.